Wie zijn wij?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.

Onze pensioenadviseurs willen jou hier graag bij helpen.

Waarom een pensioenadviseur?
Vaak hebben mensen er geen idee van hoeveel geld er omgaat in het eigen pensioen. Op de pensioendatum zijn dit vaak honderdduizenden euro’s!

Een pensioenadviseur begeleidt jou naar het gewenste pensioen, met jouw risicoprofiel als leidraad. Dit is géén eenmalige actie, maar zal per jaar bekeken en besproken moeten worden. Zo krijg jij geen verrassingen en weet je precies waar jij aan toe bent.

Wat doet een Pensioenadviseur?
Het werk van een pensioenadviseur richt zich op drie hoofdzaken:

- Vermogensopbouw en –beheer, waar beleggen we geld en met welk risico(profiel)? Hierbij schrijven we een persoonlijk beleggingsbeleid uit.

- Fiscaal juridische zaken, zodat we optimaal gebruik maken van de belastingwetgeving omtrent pensioen.

- Verzekeringstechnische aspecten, wat verzeker je wel en wat niet?

Met risico’s kun je in principe 4 zaken doen:
1. Vermijden
2. Aanvaarden
3. Beheersbaar maken
4. Verzekeren

Pensioenrisico’s zijn overlijden en arbeidsongeschiktheid. Vaak kan men deze risico’s niet dragen. Dan blijft er niets anders dan ze te verzekeren. Maar hoe..? En hoeveel…? Wij geven antwoord op deze vragen. Maar uiteraard pas na een grondige inventarisatie en analyse.

Hoe herken je een goede pensioen adviseur?
Natuurlijk zijn er veel pensioenadviseurs die jou over alle relevante zaken willen en zouden kunnen adviseren. Maar hoe pik je de juiste er nou uit? Hier volgen een aantal zaken waarop je kunt letten:

- Oprechte interesse in jouw leven en jouw dromen
- Plezier in het werk en passie voor pensioen
- Begrijpelijke adviezen in korte, heldere teksten
- Een eigen financieel dashboard waar jij 24/7 jouw situatie kunt bekijken

Na ons advies begrijp je jouw eigen pensioen. Als je niet tevreden bent over onze dienstverlening zijn wij dat ook niet. Bij ons staat de wens van de klant altijd voorop.

Het gaat tenslotte om jouw pensioen. Het gaat om de vraag hoe jij wilt leven vanaf de dag, dat jouw pensioentijd begint? Wie vertrouw je al jouw financiële gegevens én jouw persoonlijke wensen toe? Een echte vriend. Heeft hij voldoende kennis in huis? Een echte vriend worden wij misschien niet, maar we proberen het wel. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw leven nu en jouw wensen voor de toekomst. Wat wij extra meebrengen is passie, plezier én diepgaande kennis over pensioen, jouw pensioen. Neem gerust de proef op de som en nodig ons uit. Het eerste gesprek is vrijblijvend, zodat we ontspannen kennis kunnen maken. We hebben inmiddels vele duizenden pensioenadviezen op onze naam staan.

Zijn wij de goede pensioen adviseur voor jou? Neem contact met ons op en wij zoeken dit samen uit.

Marcel Wallage

Op 1 maart 2003 ben ik gestart als zelfstandige en in januari van dat jaar hebben mijn vrouw Caroline en ik de naam PensioenVizier in de markt gezet.

Nu stel ik me graag aan u voor!

Mijn naam is Marcel Wallage geboren op Walcheren. Ik heb mijn eerste beroepsopleiding in de Horeca gehad. Op deze hotelschool werd “het dienst verlenen” er in gestampt. Buiten de kennis van management, boekhouden en economie, was luisteren naar de gast en excellent vakmanschap top prioriteit. Om mij verder te ontwikkelen heb ik in 1998 mijn studie Bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit afgerond. Nog steeds staat luisteren naar de relatie bovenaan en nog steeds is mijn doel om excellente diensten te verlenen.
Van 2003 tot november 2013 was mijn vrouw Caroline de ziel van het bedrijf. Op 20 november 2013 is zij aan alvleesklierkanker overleden. We missen haar nog iedere dag!

Ik vind dat iedereen een lekker en onbezorgd financieel leven verdient.
Daar werken we iedere dag aan!
Inmiddels bestaat PensioenVizier ruim 16 jaar en zijn we al deze tijd landelijk bezig met het pensioen voor de ondernemers zelf en het pensioen voor zijn personeel. Ook accountants en administratie kantoren weten de weg naar ons te vinden. Meer weten?
088-9000 900
Klik hier voor mijn linkedin profiel

Chantal

Mijn naam is Chantal Nap en sinds 2009 ben ik werkzaam bij PensioenVizier. Na mijn stageperiode voor mijn opleiding aan het instituut voor Marketing en Management aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik bij PensioenVizier in dienst getreden. Tegelijkertijd heb ik mijn pre master Sociologie aan de Rijks Universiteit Groningen afgerond. Toch groeide mijn interesse in de financiële dienstverlening en heb hiervoor de benodigde opleidingen afgerond waardoor de specialisatie in het collectief pensioen is ontstaan.
Dit betekent dat ik sinds 2015 werkgevers ondersteun over de aan te bieden pensioenregeling voor de medewerkers. Daarnaast informeer ik medewerkers over de pensioenregeling en alle mogelijkheden daarin.

chantal1

Paul

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Paul Verbeek. Vanuit mijn woonplaats Schinveld in Zuid Limburg bedien ik graag onze klanten op het gebied van pensioen in de regio, maar ook verder in het land. Na een succesvolle afronding aan de Hoge Hotelschool te Maastricht ben ik meteen terecht gekomen in het verzekeringsvak. Hierbij werd ik gelijk “gegrepen” door de materie van pensioenen.
Dankzij ruim 15 jaar ervaring op het gebied van pensioenen – en mijn samenwerking met de overige PensioenVizier kantoren – ben ik in staat mijn zakelijke relaties continue op hoogwaardige en plezierige wijze te voorzien van advies.

.

paul1

Beoordelingen

Download onze pensioentips

Download onze pensioentips

Download onze pensioentips