Waar staat PensioenVizier voor?

19 augustus 2019


PensioenVizier, de geschiedenis

Op 1 maart 2003 zijn we begonnen om vrijwel uitsluitend collectieve excedent pensioenen te adviseren.

Dit zijn  aanvullende pensioenen op bestaande pensioenregelingen.

PensioenVizier

We analyseerden eerst het pensioen van de relatie, we wisten dan hoeveel pensioen hij had. Vervolgens inventariseerden we de wens van de relatie. Het verschil was een pensioentekort of een pensioenoverschot. Bij een tekort gingen we aan de slag.

Het pensioengat dichten deden we op een voor de klant zeer voordelige manier. We gebruikten een aantal componenten om dit excedent pensioen tot stand te brengen zoals:- vrije dagen- spaarloon- overuren. Door deze manier van adviseren kostte het de medewerker geen netto inkomen, terwijl de werkgever door het opstarten van deze regeling een lager sociaal verzekeringsloon ging betalen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

        

PensioenVizier 2.0

Vanaf 2009 zijn we overgegaan op het adviseren op fee basis. Dit klinkt eenvoudig maar had in die tijd nogal wat voeten in de aarde. Relaties moesten opeens een factuur voldoen, terwijl men gewend was dat de beloning uit de premie kwam.

In deze tijd zijn we ons gaan toeleggen op twee specialismen:

1. collectieve regelingen

2. pensioen voor de ondernemers

PensioenVizier nu

Inmiddels bestaan we ruim 12 jaar. We hebben een groeiend bestand en steeds meer tevreden relaties. Het advies dat we geven is duurzaam doordat we de relatie ieder jaar een aantal keer zien. We groeien dus mee met onze relatie.

PensioenVizier voor de ondernemer

Het advies bestaat uit de drie pensioenen voor de ondernemer, we bekijken het pensioen vanuit drie invalshoeken:

– fiscaal juridisch,- vermogensbeheer, – verzekeringstechnische zaken

  • Ouderdomspensioen – lang leven risico. Hiermee dekken we het risico van lang leven, op het moment dat je stopt met werken heb je een pot met geld nodig
  • Nabestaandenpensioen – kort leven risico. Op het moment van overlijden hebben de nabestaanden (in de meeste gevallen) geld nodig.
  • Arbeidsongeschiktheidspensioen – rot leven risico. We inventariseren de draagkracht en geven een passend advies. We vergelijken verschillende AOV’s op prijs en voorwaarden.

            

PensioenVizier voor het bedrijf 

Als bedrijf heb je wellicht een collectieve pensioenregeling die binnenkort komt te vervallen of je wilt een collectief pensioen opstarten. Dan is PensioenVizier de juiste partner voor jou.

Juist omdat we doorvragen bij de inventarisatie, vooruitkijken en pro-actief zijn. Dit leggen we vast in verschillende documenten, zodat je altijd na kunt kijken waarom er wat geadviseerd is.

Nooit verrassingen, altijd een pensioen dat up-to-date is en belangrijker een aanspreekpunt als er vragen zijn. Geen telefoonbeantwoorder, geen callcenter je krijgt gewoon Chantal, Beyjan, Paul of Marcel aan de lijn!

Heb je vragen bel ons gerust 088-9000900

[optin title=”Wil jij ook informatie over dit, of een ander pensioengerelateerd, onderwerp?” text=”Laat je e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!” buttontext=”Verzenden” successMessage=”Je bericht is verzonden!” errorMessage=”Mislukt. Probeer het nog eens opnieuw.” invalidEmailMessage=”Je e-mailadres is niet correct. ” border=”true” collectfirstname=”false” collectlastname=”true” collectphone=”true” collectcompany=”false” leadlist=”72424″ id=”505″]

Published by

Marcel Wallage

Financieel planner, auteur van het boek "denk niet aan je pensioen". Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen om mij heen en verzamel ik mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.