Welkom bij PensioenVizier!

18 april 2017

Welkom bij PensioenVizier

Vind jij pensioen een doolhof en raak je altijd jouw weg kwijt in het pensioenjargon en de zaken waar je als ondernemer rekening mee moet houden?

Maak kennis met PensioenVizier!

PensioenVizier neemt jouw pensioenzaken uit handen en draagt zorg voor jouw gehele financiële planning. De adviseurs van PensioenVizier gaan met jou in gesprek om jouw persoonlijke situatie te inventariseren. Het inventarisatiegesprek dient als grondslag voor de persoonlijke aanpak van PensioenVizier. Het advies van PensioenVizier zal altijd maatwerk zijn, omdat er prognoses en financiële doelen opgesteld worden, aan de hand van jouw persoonlijke situatie.

Het persoonlijk advies zal jaarlijks met jou besproken worden in een adviesgesprek, dat bij ons of bij jou kan plaatsvinden.

Het advies is volledig transparant en het pensioenjargon wordt voor jou vertaald naar begrijpelijke taal.

PensioenVizier maakt gebruik van duidelijke en gebruiksvriendelijke software, om jouw financiële planning uit te stippelen. PensioenVizier is niet de enige die gebruik kan maken van deze software. Jij hebt hier ook 24/7 toegang toe. Hierdoor kan jij zien op welke manier de adviseurs tot een advies zijn gekomen.

Hierdoor heb jij in één keer een goed pensioen!

Tijdens de jaarlijkse adviesgesprekken wordt er aandacht besteed aan de groei van jouw pensioen. We streven naar minder kosten, waardoor er een hoger rendement ontstaat.

Wil jij dat PensioenVizier jou helpt met jouw financiële situatie? Neem dan contact op met PensioenVizier en begin met het bouwen aan jouw toekomst.

Je kunt contact met ons opnemen via 088 9000 900 of laat een bericht achter op onze contactpagina, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Wist je dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend en op onze kosten is?

Published by

Marcel Wallage

Financieel planner, auteur van het boek "denk niet aan je pensioen". Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen om mij heen en verzamel ik mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

BEKIJK ALLE VIDEO'S