Wat is PensioenVizier?

21 november 2018

Wat zegt de AFM?

Volgens de AFM (Autoriteit Financiële Markten) beheren en bemiddelen wij bij nieuwe verzekeringen. Dus zegt de AFM dat wij een tussenpersoon of intermediair zijn.

Ja, maar PensioenVizier verdient hier niks aan, omdat we geen provisie ontvangen en geen kickbacks van aanbieders.

“Hier hebben wij niks mee te maken” zegt de AFM.

Dus voor de AFM zijn wij gewoon een tussenpersoon/intermediair.

Wat zegt de accountant?

Een accountant vindt ons een gekke accountant, want we weten wel veel van fiscale-juridische pensioenzaken, maar we maken geen journaalposten en ook geen jaarrekeningen. De accountant vindt ons dus een gekke accountant.

Wat zegt de klant?

De klant vindt ons een financieel planner. We plannen de financiele toekomst voor als iemand 67 wordt, of als iemand onverhoopt arbeidsongeschikt wordt is er ook geld nodig. Daarnaast is er ook geld nodig als de ondernemer of zijn/haar partner komt te overlijden. Dan is er geld voor de nabestaanden.

PensioenVizier excelleert dus in drie disciplines:

  • – Ouderdomspensioen;
  • – Nabestaandenpensioen;
  • – Arbeidsongeschiktheidspensioen

 

Als intermediair de scherpste producten en goede vergelijkingen, zonder provisie en als accountant zoeken we de fiscale ruimtes op. Als financial planner zoeken en vinden we met jouw risicoprofiel in de hand het optimale doel!

Dat is PensioenVizier!

Wil jij dat PensioenVizier jou helpt met jouw financiële situatie? Neem dan contact op met PensioenVizier en begin met het bouwen aan jouw toekomst.

Je kunt contact met ons opnemen via 088 9000 900 of laat een bericht achter op onze contactpagina, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Wist je dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend en op onze kosten is?

Klik hier voor meer informatie!

Published by

Marcel Wallage

Financieel planner, auteur van het boek "denk niet aan je pensioen". Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen om mij heen en verzamel ik mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

BEKIJK ALLE VIDEO'S