Financial planning is sexy!

21 november 2018

Weet jij hoe jouw financiële toekomst eruitziet?

Wil jij een blik werpen in jouw financiële toekomst?

Denk je dat financiële planning saai en afstotelijk is? Denk dan nog eens!

Financiële planning is sexy en dynamisch!

Veel mensen denken dat het duur is om een goede financiële planning te hanteren. Het tegendeel is echter waar. Geen financiële planning hanteren, dat is pas duur!

Jij wilt als je stopt met werken toch genieten van een welverdiend pensioen? Heerlijk liggen op een warm strand, in een ver oord, of misschien wel de architecturen van verloren beschavingen bewonderen in Zuid-Amerika. Jouw financiële planning moet toegespitst zijn op jouw wensen. Met lekker in de tuin zitten en genieten van het Nederlandse zomerweer is overigens ook niets mis! Hoeveel geld je later nodig hebt, hangt dus volledig af van jouw wensen.

Als je stopt met werken, dan stopt de stroom met inkomsten ook. Je krijgt weliswaar de AOW-uitkering van de overheid, maar dit is in de meeste gevallen niet voldoende om dezelfde levensstijl te blijven behouden.

De sleutel hierbij is dat je weet wat je later wilt! Weet je niet wat je wilt doen als je stopt met werken, dan maakt het ook niet uit hoeveel geld je hebt.

Heb je jouw financiële planning niet op orde? Dan kan je dus ook niet optimaal genieten van jouw pensioen!

PensioenVizier staat voor nu lekker leven, straks ook lekker leven. Ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten. De financiële planning van PensioenVizier bestaat uit drie pijlers. Deze zijn respectievelijk:

  • – Ouderdomspensioen
  • – Nabestaandenpensioen
  • – Arbeidsongeschiktheidspensioen

 

Wil je weten hoe wij jouw financiële planning in de juiste banen kunnen leiden? Ben je nieuwsgierig? Je kan contact met ons opnemen via 088 9000 900 of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Wist je dat het kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend en op onze kosten is? Kom gerust eens langs.

Klik hier voor meer informatie!

Published by

Marcel Wallage

Financieel planner, auteur van het boek "denk niet aan je pensioen". Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen om mij heen en verzamel ik mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

BEKIJK ALLE VIDEO'S