Sloep varen op het Sneekermeer

27 maart 2019

PensioenVizier staat voor nu lekker leven en straks ook! Dit betekent dat we vinden dat iedereen recht heeft op een onbezorgd financieel leven. Daar helpen we onze relaties mee.Volgens goed gebruik (we doen dit al sinds 2014) gaan we in de lente/zomer vrijdag varen.Dit noemen we  “een proef pensioen dag” namelijk een lekker dagje sloep varen op en rond het Sneekermeer.We starten om 10:00 met Oranjekoek en koffie op het Hoogend 14 te Sneek.Hier worden normaal slimme pensioenoplossingen bedacht, maar nu even niet!

Sloep varen

Planning

De planning van de gehele dag zal er als volgt uitzien:- 10:00 uur, zoals beloofd koffie en oranjekoek- 10:30 uur, vertrek naar de “power seminar” bestemming (let op! het kan buiten zijn..)- 11.30 uur power seminar- 13:00 uur sloep varen naar de lunch bestemming- 14.00 uur late maar lekkere lunch- 16.00 uur terug “yn Snits” Borrel op ’t Hoogend

Doel sloep varen

Wat is naast een leuke dag varen het doel van dit uitje?

Elke vrijdag zal er een relatie worden uitgenodigd om een interessant power seminar te verzorgen.

Dit doe ik omdat ik denk dat goede ideeën ontstaan door andere mensen.Mensen met frisse ideeën en andere doelen.Mijn geluk hierbij is, dat ik veel bijzondere relaties heb, met zeer uiteenlopende talenten. 

Denk eens aan:

  • top marketeers,
  • fantastische coaches,
  • tekst coach,
  • echte(!) uitvinders,
  • IT diensten voor ouderen enzovoort,
  • inventieve accountants (ze bestaan echt)
  • top juristen.

Lijkt het jou leuk om deze mensen te ontmoeten en om een leuke middag mee te gaan sloep varen?Laat ons dit dan op tijd weten!Let wel op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar op de boot (9 personen totaal).Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.Laat dus tijdig weten of je een keertje mee wil varen en op welke datum. Dit kan per mail of per telefoon.

Ik vaar mee!

Hieronder zie je het vaarschema plus welke spreker er aanwezig zal zijn:

Vaaragenda 2018

Vrijdag 13 april                  Liesbeth Schievink         Zaak van interactie

Succes begint bij interactie. Maar wanneer maak je  een plan en voer je het uit terwijl je core business al je aandacht vraagt? Wellicht heb je iemand in dienst, maar in 95% van de gevallen komt daar niet uit wat je er van verwacht. Logisch, want alles begint bij jou! Vandaag gaan we de wind in je zeilen blazen: je meenemen in de wereld van merk en vooral: succesvolle interactie.  In kansen en hoe je de valkuilen vermijd.  Reken op enthousiasme, energie en resultaat; we zien je aan boord! 

Vrijdag 4 mei                    Ben de kraker IGCN      ICT beveilings issues

Veel werk zit tegenwoordig “in the cloud” Wat moet je doen om je gegevens te beveiligen? Wat schuilt er achter alle certificaten en hoe waardevol zijn ze? Ben geeft op een heldere manier inzicht in deze zaken. Komt met praktijkvoorbeelden en geeft aan in welke valkuilen NIET te trappen.Uiteraard zijn we op tijd terug zodat iedereen op zijn/haar manier de dodenherdenking kan beleven.

Vrijdag 18 mei                  Marte van Dijk                SmarteR

Marte geeft je inzicht en bespreekt de vraagstukken die je tegenkomt als ondernemer. We leren van en met elkaar op informele wijze in spelvorm. Gaaf en sprankelend.

Vrijdag 25 mei                  Jan Willem Griep            Floriade

Floriade is een evenement waar de hele wereld op af komt. Wij als Nederlanders mogen daar best trots op zijn. Hoor zelf van de directeur van de Floriade wat er bij komt kijken en hoe e.e.a. in elkaar steekt. Een waanzinnig mooi project waar een voorbereiding aan vooraf gaat van 5 jaar!

Vrijdag 15 juni                  Marian Stoppelenburg

Drie denkstappenTekststrategie, dat is denken en keuzes vastleggen voor je begint met schrijven… Maar hoe doe je dat nou en welke stappen neem je dan? Is het moeilijk of is het te leren? Maak kennis met Marjan en leer hoe tekststrategie werkt, zodat jouw teksten ook daadwerkelijk gelezen worden!

Vrijdag 22 juni                  Ron van Eeuwijk              Marketingspecialist 

Deze boot zit al vol jammer! Wil je op de wachtlijst? Dat kan. Bel of mail

Vrijdag 29 juni                  Ronald Oenema             Frauderen voor beginners

De titel doet meer vermoeden, maar de accountants Ronald en Marc, die deze presentatie geven zijn recht door zee en bijzonder. Bijzonder omdat ze creatief zijn en houden van hun vak. Ze nemen je graag mee in de wondere wereld van accountancy. Geven je belastingtips over hoe en wat te doen.

Vrijdag 6 juli                       Nout Wallis de Vries     Creatief met kurk

Deze boot zit al vol jammer! Wil je op de wachtlijst? Dat kan. Bel of mail 

Wij vinden het belangrijk dat u goed en volledig geïnformeerd bent. Bel of mail ons als u nog vragen hebt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur en helpen u graag verder.


[optin title=”Sloep varen, ik wil mee!” border=”true” text=”Geef in de omschrijving even aan om welke vrijdag het gaat” buttontext=”Verstuur ” successMessage=”Het wordt mooi weer!” errorMessage=”Failed to send your message. Please try later.” invalidEmailMessage=”Your email address does not appear valid.” collectfirstname=”false” collectlastname=”true” collectphone=”true” collectcompany=”false” image=”http://oud.pensioenvizier.nl/wp-content/uploads/2019/03/Kroontje-raster.jpg”]


Published by

Marcel Wallage

Financieel planner, auteur van het boek "denk niet aan je pensioen". Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen om mij heen en verzamel ik mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.