Rien-Jan De Bruijn

Ik was op zoek naar een financieel planner en een vriend van mij zei: “die man moet je hebben” Dat is inmiddels zo’n acht jaar geleden. Als ik terugkijk over de jaren is er veel gedaan. Pensioen in eigen beheer opgestart en later weer omgezet. Een woekerpolis is herbelegd en de andere beleggingen zijn gestroomlijnd. Wat mij dan opvalt is dat er in mijn belang gehandeld wordt. De dienstverlening ervaar ik als menselijk, “to the point” en creatief. Het resulteert in goed vermogensbeheer, goed pensioenadvies met betrekking tot de pensioen BV’s en inzicht. De persoonlijke dienstverlening is bijzonder en stel ik op prijs. Verslagen zeggen me niet zoveel, maar de persoonlijke toelichting vind ik prettig. Ik ben goed in fysiotherapie, laat mij dat nou doen… Iedereen in het midden en kleinbedrijf zou baat kunnen hebben bij de adviezen van PensioenVizier.

referentie PensioenVizier

Andree Dijkstra

Door langdurig verblijf in het buitenland en redelijk frequente veranderingen van baan heb ik slechts een partieel AOW en rommelige pensioen potjes. Ik wilde graag zeker weten dat het totaal van vermogen en pensioen inkomsten een adequate oudedag voorziening zou waarborgen. PensioenVizier wordt geleidt door Marcel een scherpzinnige en vriendelijke eigenaar/manager. Aan de hand van terzake doende vragen over inkomen, uitgaven, vermogen en persoonlijke levensstijlverwachting geeft hij met behulp van een financieel model een helder inzicht over een in alle redelijkheid te verwachten beeld van de oude dag. Nu heb ik gemoedsrust, dat mijn pensioenen genoeg zal zijn om zonder zorgen van te blijven leven. Ik adviseer deze dienst aan iedereen die soortgelijke vragen heeft of zou moeten hebben! Ik ben 60+ en had dit gesprek rond mijn veertigste moeten hebben met Marcel.  

Louis Oostrom - pensioen aankopen

De keuzes die bij direct ingaand pensioen genomen moeten worden. Toen ik op internet aan het zoeken was naar "pensioenadviseur" kwam ik verschillende types tegen. Pensioenadviseur voor bedrijven, pensioenadviseur voor privé personen, de juridische pensioenkant, etc. etc. Nadat ik wat sites had bekeken trok het aanbod van PensioenVizier mij wel aan. Op de site vond ik goede informatie hoe mijn dossier behandeld zou worden. De persoon zelf en zijn situatie krijgen de volle aandacht in plaats van allerlei tips die niet direct terzake doen. Vooraf had ik natuurlijk wel twijfel, wie ik "zou krijgen". Is hij/zij zakelijk of juist niet? Ik wou graag hulp bij keuzes, daar kon ik goed mee overweg. Na het eerste contact waren de twijfels weg. Dit is iemand die zich wil inzetten voor mij. Persoonlijk en betrokken. Ik vond de dienstverlening persoonlijk en ze stellen de goede vragen. Opmerkelijk vond ik dat er naast zijn eigen ideeën ook ruimte was om naar mijn ideeën te kijken en daarmee aan de slag te gaan. De eigen mening van de adviseur wordt zeker niet opgedrongen, maar als je erom vraagt krijg je deze mening wel degelijk! Het is zeker de moeite waard om met PensioenVizier te praten als je bijna met pensioen gaat en er een kapitaal tot uitkering komt.

Philip Wallage en Silvan Overtoom- Het Fietshuys

Toen wij onze fietsenzaak "Het Fietshuys" begonnen in het winkelcentrum van Amstelveen hebben we samen best veel geinvesteerd. Het is niet niks een fietsenzaak; interieur verbouwen, aankleden, inrichten en voorraad aanschaffen. Voor onze begrippen veel geld. Vanaf het begin wilden we de risico's van overlijden goed afgedekt hebben. We moeten er beiden niet aan denken, dat wanneer een van ons overlijdt de ander met de brokken blijft zitten. Bovendien willen we na een overlijden wel doorgaan, zonder dat de erven van de overleden partner zich met de zaak gaan bemoeien. We werden goed en duidelijk geadviseerd hierin. Wat te verzekeren en wat niet. Ook als de zaak in de loop van de jaren meer waard wordt hebben we onze maatregelen getroffen. Al met al denk ik dat het een goede stap is geweest om ons hierin vakkundig te laten adviseren. Ik zou iedereen met een compagnon, een advies als dit aanraden, de kosten vielen erg mee.

Jan Willem Griep - Floriade

Een pensioenregeling gaat om serieus geld, daarom wil ik dat er goed mee omgegaan word. Sleutelwoorden voor mij daarbij zijn, betrouwbaarheid en professionaliteit. Bij het tot stand komen van de pensioenregeling werd er niet over één nacht ijs gegaan. PensioenVizier heb ik ervaren als een meedenkende partij die zich verdiept heeft in onze situatie en onze wensen. Er kwamen ook geen standaard riedeltjes. Het resultaat was een pensioenregeling die bij ons past en die goed voelt. Als ik terugkijk op het tot stand komen van de pensioenregeling, was het een mooi en goed traject. Het makkelijke was dat er duidelijke stappen genomen werden. Wat leidde tot een helder en vlot proces. Het uiteindelijke pensioen, hebben we niet gesloten bij de grootste of de goedkoopste. Maar wel een passende partij. Ik zou PensioenVizier aanbevelen bij -niet te kleine- MKB bedrijven. Het regelen van een pensioen luistert nauw (ook voor de eigenaar). Amusant vond ik de manier van presenteren. PensioenVizier heeft een duidelijk eigen stijl en geeft toch ingewikkelde stof helder en simpel weer. Er ging geen sessie voorbij of er werd getekend, tabelletjes, X en Y assen of schema’s, altijd ter ondersteuning van de uitleg.

Maurik Griep - mténv

Ik liep al een tijdje met het gevoel dat ik gebrek aan kennis en inzicht had op het gebied van pensioen. Omdat we redelijk wat personeel hadden en hebben ging het over veel geld. Door de heldere uitleg van PensioenVizier kon ik mijn kennis aanvullen, zodat wij ook het inzicht hebben dat het goed zit. PensioenVizier is voor ons echt een "trusted advisor" zij hebben de kennis van zaken en handelen in ons belang. Het effect van het inhuren van PensioenVizier was dat de kosten omlaag gingen en het pensioen beter werd. Het "snijverlies"is erg afgenomen. Ik zou PensioenVizier aanbevelen aan bedrijven tussen de 5-50 medewerkers,. Volgens mij hebben ze daar de meest toegevoegde waarde. Erg leuk vond ik de benadering van Marcel Wallage dat hij “niet gelooft in pensioen”. Het gaat om behoud van levensstijl dat ligt veel breder dan alleen pensioen. Ook de slogan “eerst nu lekker leven en straks ook” (maar wel in die volgorde) spreekt mij persoonlijk erg aan.

Theo de Jong (eigenaar Frisian Motors)

Wij twijfelden of we onder een BPF vielen, omdat we een relatief klein bedrijf zijn en niet exact wisten wat de spelregels zijn. De resultaten van de BPF-check van PensioenVizier zijn van waarde geweest voor ons bedrijf, mede door het risico van terugwerkende kracht. Ik zou PensioenVizier aanraden aan alle MKB-bedrijven, die twijfelen of ze onder een pensioenfonds vallen. Pensioen blijft saaie stof, maar PensioenVizier kan het op een verhelderde manier uitleggen. Wij zijn dan ook tevreden met de dienstverlening.

Rene van der Ploeg - Het4kant

Pensioenen zijn niet mijn favoriete bezigheid maar ik hoop er wel op mijn oude dag van te kunnen genieten. Omdat mijn pensioenopbouw via mijn huidige werkgever in goeie handen lijkt te zijn, heb ik Pensioenvizier ook gevraagd mij bij te staan om pensioenperikelen uit een recent verleden tot een goede oplossing te brengen. Ik ben blij dit gedaan te hebben. Mijn probleem werd met interesse aangehoord en er werd direct aangeboden hier werk van te willen maken. Dit geeft mij de nodige rust en het vertrouwen dat dit goed afgehandeld gaat worden. Omdat de zaak nu loopt is het even afwachten wat het vervolg gaat zijn maar ik heb het gevoel dat dit in goede handen is. Zeker aan te bevelen om bij pensioen-gerelateerde zaken het Pensioenvizier te contacten en naar hun mening en expertise te vragen.

Pensioenadvies Rene van der Ploeg - het4kant

BNI-lid

Voordat ik zaken ging doen met Marcel had ik niet het idee dat ik een adviseur nodig had. Ik weet namelijk aardig wat ik heb en wat ik  niet heb. Mijn situatie is niet erg complex. Nu ik zaken doe met Marcel voegt PensioenVizier wel degelijk iets toe. Alles wordt overzichtelijk weergegeven in grafiekjes en tabellen en dit wordt ook toegelicht tijdens een gesprek. Ik ben bij Marcel terecht gekomen door BNI. BNI helpt bij het bouwen en vertrouwen. Dit is ook de aanleiding geweest om zaken te doen met PensioenVizier. Alle documenten, balansen en dergelijke worden vertaald door Marcel en is zo beter behapbaar geworden. Ik zou Marcel Wallage van PensioenVizier aanbevelen aan alle mensen die er open voor staan. Personen die financiële middelen hebben en waarde hechten aan een zorgeloos financieel leven na pensioendatum.    

Pensioenadvies BNI

Robert-jan Lippevelde

"Ik had geen twijfels om met PensioenVizier in zee te gaan. Ik was benieuwd geworden na het horen van verhalen van andere ondernemers en DGA's over hun dienstverlening. Over de dienstverlening ben ik tevreden. PensioenVizier zorgt voor zowel onze werknemers als voor de DGA's voor een goede pensioenregeling. Ik zou PensioenVizier aanraden bij ondernemers met twijfels over hun pensioen en bij DGA’s voor zowel hun eigen pensioen als die voor de werknemers. Als er bij mijn personeel of mijzelf vragen over het pensioen zijn, neemt PensioenVizier altijd ruim de tijd om deze vragen helder uit te leggen."    

Pensioenadvies Robbert-Jan Lippevelde

Geert Blaak - Blaak autoschadeherstel

Ik word goed geadviseerd door Marcel en uiteindelijk ligt de beslissing altijd bij mezelf. Ik ben bij Marcel via via terecht gekomen, het voelde direct goed. We hebben een vertrouwelijke band opgebouwd. Ik adviseer iedereen die geen verstand heeft van pensioenen en dergelijke om iemand, zoals Marcel, in de arm te nemen die er wel verstand van heeft. Bij PensioenVizier ben je dan zeker op het juiste adres!

Pensioenadvies Geert Blaak - Blaak autoschadeherstel

Andries Visser - Alfa accountants

"Voordat ik van de dienstverlening van PensioenVizier gebruik ging maken kende ik Marcel Wallage al. Hij komt ook regelmatig bij ons op bezoek als klant, maar ook als adviseur voor mijn collega. Dit zorgde er voor dat er vooraf geen twijfels waren over de dienstverlening van PensioenVizier. De dienstverlening van PensioenVizier is zeer correct en ben ik heel tevreden over, als er iets onduidelijk is neemt Marcel graag de tijd om het duidelijk en helder uit te leggen. Het resultaat wat PensioenVizier mij geeft is inzicht in mijn financiële situatie, een passende en correcte pensioenregeling en daarnaast is er ook gezorgd voor een verlaging in de AOV-premie. Ik zou de diensten van PensioenVizier aanraden voor iedereen die een pensioen in eigen beheer heeft of graag inzicht wil in zijn of haar financiële situatie."

Pensioenadvies Andries Visser - Alfa accountants

Pensioen? Ik geniet er nu al van! (Liesbeth Schievink – Zaak van Interactie)

Pensioen, ik wist dat ik er iets mee moest, net als met AOV. Toen ik Marcel ontmoette, was mijn eerste winst dat hij helder schetste dat dit nogal verwant is. De keuze voor Pensioenvizier was dan ook snel gemaakt en tot de dag van vandaag "genieten wij nu al van ons pensioen". Omdat wij ons er niet druk over hoeven te maken, Pensioenvizier regelt alles. Daarmee heb ik het nu beter geregeld voor minder geld en zeker in minder tijd. Bijkomend voordeel: ik leer op een leuke manier van Marcel en zijn team die echt gepassioneerd met mijn pensioen bezig zijn. Ik adviseer mijn relaties regelmatig om eens contact te zoeken met Pensioenvizier; goed, leuk en echt betrokken!

Pensioenadvies Liesbeth Schievink – Zaak van Interactie

Lou Mosk - Groot Techniek

Ik had van te voren niet zozeer twijfels over de dienstverlening van PensioenVizier want ik ben er vanuit gegaan dat diegene die dit binnen ons bedrijf heeft aangeboden er kundig genoeg in was om het beste samen te stellen voor de medewerkers. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Marcel Wallage van PensioenVizier. We krijgen elk jaar voldoende informatie en de dienstverlening is goed. Marcel komt eens in het jaar langs om een presentatie te geven aan alle medewerkers van Groot Techniek. Na de laatste sessie is het heel duidelijk geworden en begint het door te dringen doordat leeftijd nader bij gaat komen. De bewustwording wordt sterker omdat je steeds dichter bij pensioendatum komt. Het is dan ook erg fijn dat over hetgeen waar je ongerust over bent of tenminste een zorg over draagt, dat die wordt weggenomen door Marcel. Niet dat hij een tekort kan overbruggen maar wel mogelijkheden aandraagt hoe dat aangevuld kan worden Ik adviseer iedereen die twijfels over zijn pensioenvoorziening heeft, om contact op te nemen met PensioenVizier. En doe dit vooral op tijd! Want je ga maar 1 keer met pensioen.

Pensioenadvies Lou Mosk - Groot Techniek

Hidser Freark Talsma - Bouwbedrijf H.J. Talsma en Zonen B.V.

Toen ik bij Marcel terecht kwam had ik geen twijfels over de dienstverlening. Marcel had ook een goede uitleg over het pensioen en we hadden daar alle vertrouwen in. Dit kwam mede doordat ik Marcel al een tijdje kende en daardoor is het contact altijd erg prettig geweest. Ik kan Marcel aanbevelen aan de nieuwe generatie Talsma's. Zij zullen het bedrijf in de toekomst overnemen.

Pensioenadvies Hidser Freark Talsma - Bouwbedrijf H.J. Talsma en Zonen B.V.

Anoniem

Over de dienstverlening die Marcel zou leveren had ik van te voren geen twijfels. Ik kende Marcel al een paar jaar via mijn accountant. De ervaring met de dienstverlening van PensioenVizier is goed. Toch kijk ik altijd op tegen het jaarlijkse gesprek maar na afloop ben ik altijd blij dat het gesprek heeft plaatsgevonden omdat ik alles weer even inzichtelijk heb gekregen. Ik kan PensioenVizier ten zeerste aanbevelen aan alle zelfstandige ondernemers in Nederland.

Myrthe Maathuis-Enthoven - Zie je kind!

Als ik het over mijn pensioen heb dan stap ik heel erg uit mijn comfort-zone. Het is dan ook niet een onderwerp waar ik graag over praat. Ook praten andere mensen om mij heen niet veel over hun pensioen. Toch is het een heel belangrijk onderwerp want uiteindelijk wil je het wel goed geregeld hebben. Ik kan Marcel aanbevelen aan elke ZZP'er. Het is een enthousiaste man die met veel geduld goed kan uitleggen hoe alles werkt.

Pensioenadvies Myrthe Maathuis-Enthoven - Zie je kind!

Arne Maas

Vooraf was mijn twijfel of een samenwerking met PensioenVizier mij ook echt iets op zou leveren. Iedereen heeft goede verkooppraatjes, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. Gelukkig was er direct na het eerste gesprek met Marcel al resultaat, namelijk de lagere kosten van mijn AOV. Dit eerste gesprek gaf mij het gevoel dat PensioenVizier ook echt helpt. Ik zou PensioenVizier vooral aanbevelen aan ondernemers en kleine bedrijven. Dit vooral vanwege het persoonlijke contact met Marcel. Je hebt hierdoor altijd het gevoel dat er iemand dichtbij is die je kan helpen wanneer je dat nodig hebt. Naast de resultaten voor mijn AOV en de persoonlijke benadering heb ik ook de jaarlijkse uitjes op de boot als erg prettig ervaren!

Pensioenadvies Arne Maas

Rein Ketelaar - Ketelaar Agro Consultancy

" Voordat ik met Marcel ging samenwerken had ik eigenlijk geen twijfels. Achteraf bleek dit ook niet nodig omdat PensioenVizier mij een super dienstverlening biedt en de resultaten zijn er ook naar. Ik heb Marcel al aanbevolen aan meerdere ondernemers uit mijn omgeving. Ik denk ook dat de kosten die gemaakt worden door mijn onderneming dubbel en dwars terug komen in de reductie van de premies."

Pensioenadvies Rein Ketelaar - Ketelaar Agro Consultancy

Cecile Jansen - Huisartsenpraktijk Jansen

Voordat we de samenwerking met PensioenVizier ben aangegaan twijfelde ik of er echt iemand was die de complexiteit van onze zaak zou begrijpen. Daarnaast had ik ook het gevoel dat alles eerst goed geregeld was en er dus geen reden was om er weer mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk is de ervaring geweest dat het werk wat gepaard ging met de samenwerking meeviel. Tijdens de samenwerking hebben we het gevoel gekregen dat Marcel dicht bij ons stond qua contact. De uitleg over de producten die we niet helemaal begrepen was ook altijd helder en direct. We kregen bij Marcel een vertrouwde indruk en hebben achteraf ook niet het gevoel gehad dat we onnodige diensten hebben aangenomen. Verder is ook de locatie van PensioenVizier leuk om te bezoeken in de binnenstad van Sneek. Ik zou de diensten van PensioenVizier aanbevelen aan iedereen die een goede pensioenadviseur nodig heeft.

Pensioenadvies Cecile Jansen - Huisartsenpraktijk Jansen

Bob Nikkessen

Van te voren twijfelde ik of PensioenVizier daadwerkelijk een verbetering aan zou kunnen brengen in mijn pensioenoverzicht, omdat ik dit zelf ook al meerdere keren geprobeerd heb. Nu ik er op terug kijk krijg ik toch een goed gevoel over de samenwerking, omdat mijn pensioenoverzicht veel duidelijker is geworden. Het resultaat van de samenwerking is dat ik op dit moment mijn pensioen veel beter begrijp. Daarnaast is de actuariële berekening nu ook goedkoper dan eerst. Ik zou de diensten van PensioenVizier aanbevelen aan alle zelfstandig ondernemers die meer inzicht willen hebben in hun pensioenoverzicht. Over de hele samenwerking gezien is de persoonlijke benadering als zeer prettig ervaren!

Pensioenadvies Bob Nikkessen

Mr. Arnoud Punt - Aecius

Mr. A.E.C. Punt De dienstverlening van PensioenVizier is zeer persoonlijk en absoluut de moeite waard. Door het persoonlijke advies en betere producten verdient het zichzelf terug door lagere premies bij verzekeringen. Daarbij krijg je advies en uitleg over je eigen situatie. De dienstverlening is dus inhoudelijk van steeds hogere kwaliteit. Je leert zelf ook steeds beter de materie te begrijpen en kan daardoor ook in overleg betere keuzes maken. Behalve dat ik over de dienstverlening zeer tevreden ben, ben ik ook gecharmeerd van de persoonlijke en professionele werkwijze. Ze begeleiden je bij de aanvraag en afhandeling van verzekeringen en verzekeringskwesties. Door deze bemiddeling scheelt het niet alleen veel tijd, maar is het resultaat ook beter. Ik kan dan ook de dienstverlening van PensioenVizier van harte aanbevelen. AEC Punt - AECIUS

Jenny van Schaick - Assist2Pro

Graag deel ik de goede ervaringen die ik heb met PensioenVizier en dan in het bijzonder met Marcel Wallage. Vanzelfsprekend heb je je twijfels als je eraan begint. Heeft deze adviseur toegevoegde waarde? Wil hij niet alleen zoveel mogelijk verkopen? De praktijk heeft echter uitgewezen dat hij wel degelijk toegevoegde waarde heeft en niet alleen bezig is met verkopen. Het concept dat er jaarlijks gekeken wordt of mijn pensioen nog up-to-date is en de wijze waarop dat gedaan wordt, spreken mij bijzonder aan. Dat ik daardoor min of meer 'gedwongen' wordt om er jaarlijks over na te denken, voorkomt dat ik straks voor verrassingen komt te staan. Ook andere financiële adviezen die wij hebben ontvangen, hebben al resultaat opgeleverd. Kortom, ik kan PensioenVizier van harte aanbevelen als gesprekspartner en adviseur als het gaat om pensioenen. Jenny van Schaick, Assist2pro ondersteuning voor professionals

Pensioenadvies Jenny van Schaick

Mevr. S. Dijkstra Nagelhout - Het4kant

Als ik heel eerlijk ben heb ik nauwelijks kennis van pensioenzaken dus was ik bij voorbaat al sceptisch over "pensioenadvies". Ook had ik mijn twijfels over de betrouwbaarheid van PensioenVizier, per slot van rekening geef je je hele hebben en houden bloot. Achteraf was deze twijfel ab-so-luut ongegrond. PensioenVizier gaat vertrouwelijk met gegevens om en elke vraag wordt geduldig uitgelegd. Net zolang tot ik het begreep. Uiteindelijk heeft PensioenVizier voor zowel de personeelsleden als voor de directieleden van Advies-& ingenieursbureau het4kant b.v. een goed advies afgegeven inzake pensioenen en financiële planning. Wij zijn erg tevreden over de aanpak van PensioenVizier. Er is eerst een advies afgegeven waarna wij in alle vrijheid konden beslissen of we de adviezen al dan niet op wilden volgen. Het feit dat PensioenVizier niet op provisie basis werkt, maar puur op vaste afspraken, vinden wij erg plezierig en is duidelijk. Tevens komt de heer M. Wallage jaarlijks bij ons bedrijf langs om te bekijken of er veranderingen plaats hebben gevonden in de wet en regelgeving en in de persoonlijke situatie van de personen, waar de financiële planning en pensioenen eventueel op aangepast “moeten” worden. Ook hier geldt er wordt advies afgegeven welke op gevolgd mag worden. Er is in deze géén enkele verplichting. PensioenVizier geeft duidelijke adviezen, helder inzicht in de kosten en baten en alle gemaakte afspraken worden in een handig boekwerk afgeleverd aan de klant, zodat je enige tijd later makkelijk terug kunt vinden hoe je pensioen / financiële planning er uit ziet en wat de gemaakte afspraken zijn.

S. Dijkstra Nagelhout - Het4kant

Teus Oosterwijk - Oosterwijk Brandpreventie

Ik stel met name de persoonlijke benadering en betrokkenheid van Pensioenvizier op prijs.

Pensioenadvies Teus Oosterwijk - Oosterwijk Brandpreventie

Theo Oosterveld - Sykli Onderwijsadvies BV

Als DGA van Sykli Onderwijsadvies B.V. wordt ik door Pensioenvizier in de persoon van Marcel Wallage geadviseerd en ondersteund bij alle pensioenaspecten die voor mij van belang zijn. Over de kwaliteit van deze ondersteuning ben ik erg te spreken. Marcel is voortreffelijk op de hoogte van de wet- en regelgeving, is alert op het benutten van onderdelen daarvan en op ontwikkelingen binnen de voorzieningen die ik heb getroffen.Bovendien heeft hij kennis van zaken met betrekking tot spaarvormen, arbeidsongeschiktheids-verzekeringen en andere risicoverzekeringen. Daarbij heeft hij gemakkelijke toegang tot verzekeringsmaatschappijen waardoor procedures vlot kunnen verlopen.Tenslotte (of: in de eerste plaats!) voel ik me erg aangesproken door de enthousiaste, dynamische en maatschappijbewuste wijze waarop Marcel zijn bedrijf en activiteiten vorm geeft.Theo Oosterveld, DGA Sykli Onderwijsadvies B.V.

Pensioenadvies Theo Oosterveld - Sykli Onderwijsadvies BV

Nick J. Mol - Groot techniek

Met PensioenVizier's advies zaken doen, geeft onze medewerkers recht op een fair pensioen. Ruim zes jaar geleden is onze band ontstaan door het collectieve pensioen op advies van PensioenVizier onder te brengen bij Aegon, wat voor het bedrijf en de medewerkers de beste optie was. Het is ons gebleken na al deze jaren, dat dit nog steeds een prima advies was. Ook de support heeft altijd op het juiste level gestaan.

Pensioenadvies Nick J. Mol - Groot techniek

Ronald Langeloo - Langeloo transportservice

Ik wil PensioenVizier bedanken voor de goede service en bemiddeling voor mijn pensioen en mijn nabestaanden pensioen. Deze pensioenen zijn volgens mijn wensen op maat gemaakt. Via deze weg beveel ik PensioenVizier graag aan als adviseur.

Pensioenadvies Ronald Langeloo - Langeloo transportservice

Marian Stoppelenburg - consonante communicatie

Als zelfstandig ondernemer (zonder personeel) vroeg ik Marcel Wallage advies over mijn pensioen. Een kort en helder rapport gaf mij inzicht in mijn huidige en toekomstige financiele situatie. Duidelijk, betrouwbaar. Zijn deskundigheid, vrolijkheid en volstrekte openheid maken Marcel tot een prettig persoon om zaken mee te doen. PensioenVizier bracht orde in mijn chaos van polissen. Voor een zeer acceptabel tarief beoordeelt Marcel de situatie elk jaar opnieuw. Dat voelt goed en geeft vertrouwen in de toekomst. Ik kan mij nu weer volledig concentreren op 'sterke teksten'.

Pensioenadvies Marian Stoppelenburg - consonante communicatie

Christiaan Bik / Bik Deal

Tijdens mijn "reis" naar zelfstandig ondernemerschap ben ik via mijn accountant (Virtus accountancy) in contact gekomen met Marcel Wallage/PensioenVizier. We hadden direct een klik, en uiteindelijk heeft Marcel met veel inzet en enthousiasme mijn verzekeringen en opstart pensioen geregeld, dit tot mijn volle tevredenheid. Nu ben ik van mening dat de verzekeringen onafhankelijk en gericht en goed geregeld zijn. Ik hoef de eerste jaren hierover geen zorgen meer te maken en kan mij richten op de ontwikkeling van mijn bedrijf!

Jolanda Beyer - De balie

Wij danken PensioenVizier voor hun professionele- duidelijke - en grondige aanpak.

pensioenadvies Jolanda Beyer - De balie

Van Eeuwijk Holding B.V.

Als zelfstandig organisatieadviseur met professionaliteit en integriteit hoog in het vaandel omring ik me graag met mensen die van diezelfde lap zijn gestuurd. Vanuit mijn vak adviseer ik onder andere verzekeringsbedrijven en banken die met zogenoemde 'onafhankelijke' intermediairs werken. Ik ken die wereld goed, heb vele financiele adviseurs bekeken en ik ben bij PensioenVizier uitgekomen. Waarom: als eerste, de volstrekte betrouwbaarheid van de oprichter en eigenaar Marcel Wallage. En ten tweede: de grote en actuele deskundigheid -die ik zelf ondanks relevante ervaring- die ik aantref bij PensioenVizier. Ten derde: de gedrevenheid en dienstbaarheid om het beste voor mij te willen doen, waar ik zelf wellicht laks ben en onverschillig. Marcel dwingt mij (nodigt mij met klem uit, als ik het vriendelijk zeg) om na te denken over zaken waar ik eigenlijk geen zin in heb, maar die wel moeten. Gelukkig regelt hij daarna alles wat nodig is en hoef ik alleen af en toe een brief (die hij dan opstelt) te tekenen of aan formulier. het systeem van betalen als een abonnement dat PensioenVizier heeft vind ik slim. Je hebt geen onverwachte rekeningen, krijgt elk jaar een klip en klaar en up tot date pensioenoverzicht en er is altijd iemand die voor je nadenkt. En PensioenVizier biedt veel waar voor zijn geld. Als ik het omsla in uren, die besteed worden aan mijn dossier -elk jaar- dan is dat het tarief dubbel en dwars waard. Drs. Ron van Eeuwijk, Van Eeuwijk Holding B.V.

Pensioenadvies Van Eeuwijk Holding B.V.

Bauke Schuurmans

Mijn naam is Bauke Schuurmans.Bij het nalopen van mijn AOV in 2009 vond ik de premie veel te hoog. Bovendien was ik van mening dat ik niet arbeidsongeschikt zou raken... Daarom wou ik deze AOV beeindigen. Gelukkig was het advies van PensioenVizier om deze AOV elders (goedkoper) voort te zetten. Eind 2013 kreeg ik hartklachten en januari 2014 werd opgenomen. Wat ben ik achteraf blij dat ik deze AOV heb...

Pensioenadvies Bauke Schuurmans

Sjouwe Haanstra- het4kant

Sjouwe Haanstra Vanaf 2012 maken wij zowel prive als zakelijk gebruik van de diensten van PensioenVizier. Voor ons personeel biedt dit een grote mate van duidelijkheid over hun pensioen met ieder jaar een update over de laatste ontwikkelingen op pensioen gebied. Prive heeft Marcel Wallage ons een heel duidelijk advies gegeven over onze situatie als ik met pensioen wil. Via het "Dashboard" is snel en eenvoudig onze financiele positie te bereken op het moment van pensionering en daarna. Hiermee is goed een afweging te maken op welk moment het financieel mogelijk is om met pensioen te gaan. Het meest plezierige aan PensioenVizier is het persoonlijke en prettige contact met Marcel Wallage.

Pensioenadvies Sjouwe Haanstra- het4kant

Sander Glaser- De nieuwe kans

Sander Glaser Wij zochten advies voor onze pensioenvraagstukken. Waar begin je dan? Zoveel informatie op websites. Gelukkig kwamen wij op het spoor van PensioenVizier. Na een snelle reactie op mijn informatieverzoek zaten we aan tafel. Duidelijk was er sprake van veel kennis welke meedenkend in begrijpelijke taal aan ons werd gespresenteerd. Wij kregen hierdoor overzicht en inzicht in onze pensioensituatie. Wat vanzelfsprekend fijn is.

Pensioenadvies Sander Glaser- De nieuwe kans