Corum Vastgoedbelegging

9 september 2019

Corum

Lage rente, meer rendement met (toch) een laag risico

CORUM (2011) is uitgegroeid tot een van de Europese marktleiders in vastgoedbelegging. Dit is vooral te danken aan de beleggingsstrategie van de vastgoedbelegger, CORUM profiteert van stabiele huurinkomsten dankzij een spreiding over verschillende vastgoedtypen in verschillende landen. Door deze tactiek beheert het bedrijf ruim € 2 miljard in commercieel vastgoed.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Fondsen Corum

De fondsen CORUM Origin en CORUM XL weerspiegelen het succes van deze strategie. Zo heeft CORUM Origin – opgericht in 2012 – ieder jaar een bruto dividendrendement boven de 6% gerealiseerd, met zelfs 8,7% in 2018 (inclusief 1,42% aandelenwaardestijging). En CORUM XL uit 2017, met activa binnen én buiten de eurozone en recent ook gelanceerd in Nederland, sloot 2018 af met een bruto rendement van maar liefst 10,07% (inclusief 2,6% aandeelwaardestijging). De organisatie innoveert continu ten dienste van zijn beleggers. Zo keert het bedrijf het inkomen uit hun belegging maandelijks aan je uit, heb je de mogelijkheid om je inkomsten in nieuwe aandelen te herbeleggen en kun je in je eigen tempo sparen door een geplande maandelijkse betaling vanaf € 50.

Voor meer informatie, ga naar Corum-funds.nl

[optin title=”Meer informatie over wat wij voor je kunnen doen?” border=”true” text=”Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!” buttontext=”Verstuur” leadlist=”72424″ successMessage=”Uw bericht is verzonden!” errorMessage=”Mislukt. Probeer het nog eens opnieuw.” invalidEmailMessage=”Uw e-mailadres is niet correct. ” image=”http://oud.pensioenvizier.nl/wp-content/uploads/2016/11/Accountant-2.jpg” collectfirstname=”false” collectlastname=”true” collectphone=”true” collectcompany=”false” id=”13837″]

Published by

Marcel Wallage

Financieel planner, auteur van het boek "denk niet aan je pensioen". Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen om mij heen en verzamel ik mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.