Aanpassingen Financieel dashboard

11 september 2019

Aan het begin van 2019 is het Financieel Dashboard aangepast. De aanpassingen zijn niet alleen aan het uiterlijk, maar achter de schermen zijn er ook een hoop dingen verbeterd die onze dienstverlening richting jou beter maken. In dit artikel zullen we je even kort updaten over de veranderingen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Uiterlijk

– Het financieel dashboard is nu ook op een tablet te gebruiken. Het aantikken van een jaar in de grafiek zorgt direct voor extra info van dat jaar.

– Door een verbeterde menustructuur maak je tijdwinst en kun je nog efficiënter werken! Bijvoorbeeld:

Vanuit een scenario kun je ook direct naar de financiële gegevens zoals inkomens, pensioenen en/of verzekeringen.

Alle documenten en notities vind je nu bij de verzekeringen, hypotheken, schades en werkgeversregelingen.

Financieel dashboard

Fiscale regels

Naast het uiterlijk zijn er in 2019 ook een aantal fiscale regels in het financieel dashboard aangepast, zoals:

– De AOW bedragen zijn veranderd ten opzichte van vorig jaar. Wat de bedragen nu zijn kun je hier lezen.

– De percentages van de belasting schijven zijn aangepast. Hier kun je er meer over lezen.

– Berekening belasting box 3 is wat complexer geworden. Hier valt meer te lezen over deze verandering.

Klik hier om naar jouw financieel dashboard te gaan, mochten er nog vragen zijn dan kun je ons bereiken op 088 9000 900 of stuur even een mailtje naar info@pensioenvizier.nl

[optin title=”Meer informatie over wat wij voor je kunnen doen?” border=”true” text=”Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!” buttontext=”Verstuur” leadlist=”72424″ successMessage=”Uw bericht is verzonden!” errorMessage=”Mislukt. Probeer het nog eens opnieuw.” invalidEmailMessage=”Uw e-mailadres is niet correct. ” image=”http://oud.pensioenvizier.nl/wp-content/uploads/2016/11/Accountant-2.jpg” collectfirstname=”false” collectlastname=”true” collectphone=”true” collectcompany=”false” id=”13837″]

Published by

Marcel Wallage

Financieel planner, auteur van het boek "denk niet aan je pensioen". Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen om mij heen en verzamel ik mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.